Ridderheimsrapporten Nr 5

Ridderheimsrapporten Nr 5 kommer ut 2015 och är en trendstudie kring hur vi kommer att handla, laga och äta mat de närmaste fem åren.

Mat och måltiders roll samt påverkan på konsumenter och samhället har blivit större under de år som Ridderheimsrapporterna har skrivits. För att fånga de viktigaste trenderna på arenan har vi besökt den världsledande matmetropolen i Tokyo och ställts inför de stora samhällsfrågorna kring maten på världsutställningen i Milano. Vi har även gjort research i New York, London och Mexico City samt intervjuat experter inom hälsa, mobilitet, konsumtion och mat. Några av Sveriges främsta experter i branschen har fått tänka och tycka till om trenders utveckling.

Resultatet är Ridderheimsrapporten Nr 5 – en rapport om det heta och det kalla, det vackra och det fula, det välsmakande och det osmakliga, det stora och det lilla som kommer att forma framtidens mat och måltider.

RR5_2.png

 

 

Ridderheimsrapporten Nr 1
Ridderheimsrapporten Nr 2
Ridderheimsrapporten Nr 3
Ridderheimsrapporten Nr 4
Ridderheimsrapporten Nr 5
Ridderheimsrapporten Nr 6