Spaghetti bolognese

400g köttfärs
1 pkt Soltorkade
tomater
1 pkt Halkidiki oliver
1 st gullök
400g krossade tomater
1 dl vatten
2 msk tomatpuré
1 st vitlöksklyfta
1 st lagerblad
Svartpeppar
Salt
400 g Köttfärs
1 pkt Soltorkad tomat i örtmarinad 160g
1 pkt Halkidikioliver i örtmarinad 160g
1 st Gullök
400 g Krossade tomater
1 dl Vatten
2 msk Tomatpuré
1 st Vitlöksklyfta
1 st Lagerblad
Svartpeppar
Salt
Dela upp degen i små bitar lagom för ett par tuggor ca 8 till 10 cm diameter. Använd ett glas eller liknade som mall för pizzorna. Bred på ett lager färskost och pensla kanterna med lite olivolja. Dela kronärtskockorna och lägg på pizzorna. Grädda i varm ugn ca 250 grader till gyllenbruna kanter. Ta ut och lägg på den lufttorkade skinkan och ringla över lite örtmarinad från kronärtskockan.