Spaghetti bolognese

kottfärs_1600x1000 (1).jpg

400g köttfärs

1 pkt Soltorkade

         tomater

1 pkt Halkidiki oliver

1 st gullök

400g krossade tomater

1 dl vatten

2 msk tomatpuré

1 st vitlöksklyfta

1 st lagerblad

Svartpeppar

Salt

400 g Köttfärs

1 pkt Soltorkad tomat i örtmarinad 160g

1 pkt Halkidikioliver i örtmarinad 160g

1 st Gullök

400 g Krossade tomater

1 dl Vatten

2 msk Tomatpuré

1 st Vitlöksklyfta

1 st Lagerblad

Svartpeppar

Salt

Dela upp degen i små bitar lagom för ett par tuggor ca 8 till 10 cm diameter. Använd ett glas eller liknade som mall för pizzorna. Bred på ett lager färskost och pensla kanterna med lite olivolja. Dela ­kronärtskockorna och lägg på pizzorna. Grädda i varm ugn ca 250 grader till gyllenbruna kanter. Ta ut och lägg på den lufttorkade skinkan och ringla över lite ­örtmarinad från kronärtskockan.