Pizza bianca med salsa

1 pkt färdig pizzadeg
1 pkt färskost ca 200g
150g Sweety drop con Queso
2 st stora tomater
1/2 Gul lök
1 msk färsk hackad koriander
1/2 tsk röd chili
1/2 Lime
Salt, peppar & socker efter behov
1 pkt Färdig pizzadeg
ca 200 g Färskost
120 g Sweety drops con queso
2 st Stora tomater
1/2 st Gul lök
1 msk Färsk hackad koriander
1/2 tsk Röd chili
1/2 st Lime
Salt, peppar socker efter behov
Salsa: Finhacka lök, koriander och chili.
Tärna tomaten fint och blanda allt i en bunke.
Pressa över lime och smaka av med marinaden från den peruanska chiliosten. Salta, peppra och tillsätt eventuellt lite socker vid behov.
Dela upp degen i små bitar lagom för minipizzor ca 8 till 10 cm i diameter. Använd ett glas eller liknade som mall för pizzorna. Bred på ett lager färskost och pensla kanterna med lite olivolja. Grädda i varm ugn ca 250 grader till gyllenbruna kanter.
Ta ut och lägg på toppingen.