Pasta pomamore

4 portioner

4 st Kycklingfiléer

4 portioner Pasta

1 pkt Pomamore Basilika & Parmesan 400g

1 pkt Marinerade Vitlöksklyftor 160g

1 påse Färsk spenat

2 dl Créme fraiche

2 dl Grädde

Smör

Salt, svartpeppar och parmesan efter behov

Dela kycklingen i mindre bitar, salta & peppra, stek i smör.

Lägg i pomamore (bara lite av marinaden), vitlöksklyftor (bara lite av marinaden) och spenaten, låt steka upp medan du rör om. Addera créme fraiche och grädde. 

Låt puttra medan du kokar pastan. 

 

När pastan nästan är klar, häller du av vattneet och rör ner pastan i kycklingen, så får den gå klart där. Spar lite pastavatten så du kan späda din sås till en bra konsistens. Rör i 2 dl riven parmesan. Servera direkt ur pannan eller på ett fat.

Toppa med parmesan.