Spaghetti bolognese

• 400 gram köttfärs
• 1 pkt Ridderheims soltorkade tomater
• 1 pkt halkidiki örtmarinerade
• 1 pkt gröna örtoliver
• 1 st gullök
• 400 g krossade tomater
• 1 dl vatten
• 2 msk tomatpuré
• 1 st vitlöksklyfta
• 1 st lagerblad
• 1 st svartpeppar, malen
• 1 salt

Bryn köttfärsen i en kastrull. Hacka de soltorkade tomaterna och hacka löken fint. Rör ner tomater och lök i den brynta färsen och tillsätt tomatpurén rör om och låta fräsa någon minut. Slå i krossade tomater skölj ur burken med vatten och häll i färsen. Lägg i lagerblad, hackad vitlök salta, peppra och låt koka sakta under lock. Rör ner oliver innan servering. Serveras med tagliatelle och sallad.