Fisk pomamore
![](/globalassets/se-ridderheims.se/recept/fisk_pomamore.jpg?preset=full-mobile)
600 g Vit fisk
900 g Potatis
1 pkt Marinerade Vitlöksklyftor 160g
1 pkt Pomamore Basilika & Parmesan 400g
1 pkt Queenoliver i örtmarinad 160g
Salt
Lägg fisken i ungsfast form och rimma, dvs salta & ställ i kylen i minst 30 minuter.
Klyfta potatisen, lägg på plåt med bakplåtspapper & pensla med olijan från vitlöksklyftorna. Ungsbaka långt ner i ugnen, 165 grader varmluft.
Lägg pomamore och queenoliver på fisken. Ställ mitt i ugnen ovanför potatisen, ungsbacka i 15 minuter.
Ta ut både fisk och potatis när fisken är klar. Toppa potatisen med vitlöksklyftorna och ringla över marinaden. Ställ tillbaka potatisen högt upp i ugnen, höj till 200 grader grill. Låt gå tills de fått färg och yta. Servera med krispig grönsallad.