Pizza Bianca med Peruansk salsa

10-12 st

• 1 pkt färdig pizzadeg
• 1 pkt färskost ca 200 g
• Ca 150 g Ridderheims Sweety drop con Queso
• 2 st stora tomater
• ½ gul lök
• 1 msk hackad koriander färsk
• ½ tsk röd chili
• ½ lime
• Salt/peppar/socker efter behov

Salsa: Finhacka lök, koriander och ­chili. Tärna tomaten fint och blanda allt i en bunke. Pressa över lime och smaka av med marinaden från den peruanska chiliosten. Salta, peppra och tillsätt eventuellt lite socker vid behov.

Dela upp degen i små bitar lagom för ­mini­pizzor ca 8 till 10 cm i diameter. Använd ett glas eller liknade som mall för pizzorna. Bred på ett lager färskost och pensla kanterna med lite olivolja. Grädda i varm ugn ca 250 grader till gyllenbruna kanter. Ta ut och lägg på toppingen.